/ > Aktiviteter > Konferanser i utlandet > VMworld Barcelona 2019

VMworld 2019

VMWORLD 2019 EDM HEADER_ARROW1.jpg

Årets VMworld tur med Arrow er klar!

Det er fremdeles lenge til årets VMworld i Barcelona, men tiden går raskt og allerede nå er det mulig å registrere seg på konferansen. VMware kjører nå en kampanje og gir deg 60% rabatt (eks mva) på konferansebillettene om du kjøper de før 30. juni, etter dette kjører de 30% rabatt. Dette kan vi hjelpe deg med.

 På VMworld kan du få med deg tekniske sesjoner og laber, hvor du kan sertifiseres på det nyeste innen virtualisering i datasenteret. Konferansen gir deg mulighet for å bli oppdatert innenfor områder som lagrings-, nettverks-, sikkerhets- og skytjenester innen virtualisering.
 
I tillegg til mye faglig innhold og inspirasjon, blir det en uke med nettverksbygging og sosiale aktiviteter. Vi inviterer også med noen av VMware sine alliansepartnere som vil bidra til spennende faglig innhold i løpet av uka.
 
Vi bor sentralt, arrangerer gode middager og treffpunkter slik at du kan utvide ditt faglige nettverk i bransjen. I tillegg sørger vi for at du hver dag blir fraktet til og fra konferansen og til VMware Norge sine arrangementer.
 
Vi gleder oss og håper du blir med.
 
 
 
Med vennlig hilsen
Arrow ECS
 

 Contact Person

 
Cathrine Rosén Olsen
Business Unit Manager
+47 928 21 284