/ > Tjenester > Support Services

Support Services

Support Services

I dagens marked handler mye om outsourcing av service og tjenester. Selv om tjenestesalget relatert til produkter er i sterk vekst, krever det store ressurser å utvikle en serviceinfrastruktur som tilfredsstiller kundenes krav om oppetid, døgnkontinuerlig drift og utrykking.
 
For å bidra til å gjøre det enklere for våre partnere å tilpasse sin rolle som forhandler har Arrow ECS etablert en global serviceorganisasjon av ypperste klasse. Som en følge av dette kan vi nå tilby en portefølje av supporttjenester som videreselges utelukkende via våre partnere. Hensikten er ikke å konkurrere med produsentenes tjenester, men snarere å komplettere og forbedre dem slik at våre partnere kan tilby bedre service for sine sluttkunder.
 
Arrow ECS Professional Services har fra starten av blitt laget for forhandlere som ser verdien av å kunne tilby kvalitetstjenester til sine kunder, men som kanskje ikke har kapasitet eller mulighet til å levere tjenestene selv. Også forhandlere som selv utvikler og leverer tjenester kan dra nytte av Arrow ECS som en uavhengig partner som kan brukes for å komplettere deres egen supportorganisasjon. Vi tilbyr en rekke modulære og fleksible tjenester som kan være med på å gi din portefølje bredde og kontinuitet.
 
Arrow ECS tilbyr et omfattende utvalg av tjenester levert fra vår state-of-the-art Global Support Centre i Newmarket, UK. Våre tjenester utføres av profesjonelle ingeniører utdannet og sertifisert etter de høyeste standarder og i henhold til leverandørenes krav og akkrediteringssystemer
 
Ved å benytte våre tjenester kan våre partnere levere komplette tjenester av ypperste klasse til sine kunder, uten å måtte gjøre investeringer i personell, utdanning, lokaler, reservedelslager, m.m. Enten din interesse ligger rundt teknisk support, rådgivning og installasjon, sikkerhetstesting og revisjon eller outsourcing og skytjenester, kan vår omfattende Professional Services portefølje ta deg et skritt nærmere å tilby dine kunder en KOMPLETT løsning, samtidig som du øker din inntjening.
 
 
Hvorfor benytte våre Support Services ?​
•Tilby dine kunder et bredt spekter av tjenester uten å vanne ut din egen kjernekompetanse
•Bruk våre tjenester til å fylle hull i din egen portefølje
•Lever totalløsninger til dine kunder
•Sikkerhet om at alle tjenester utføres av fullt sertifiserte  spesialister med mange års erfaring
•Tilby uavhengige og upartiske tjenester levert av en ISO27001-sertifisert organisasjon
•Tilleggsinntekter og margin i tillegg til det rene produktsalget, mange av dem årlig tilbakevendende
 
 

 

Trykk her for mer informasjon om denne Support-tjenesten>>

Trykk her for General Terms and Conditions>>