Edge og IoT

Vi er unike på grunn av vår evne til å støtte partnerne våre med ende-til-ende-løsninger for Edge og IoT

Produsenter Kontakt

Løsninger for Edge og IoT

Realiser potensialet for Edge og IoT.

Virksomhetene kan få unike fordeler hvis de drar nytte av disse dataene gjennom moderne datainformasjon, blant annet:

Edge og IoT gir en stor mulighet for forhandlere til å bygge ekte verdier for sine kunder. Det gir store muligheter for å forandre hvordan bedriftene opererer, og det gir en uvurderlig datainnsikt fra kilder som tidligere har vært uten kommunikasjon.

Arrow har en unik markedsposisjon ut mot kanalen som pådriver for Edge og IoT, og vi har tilgang til et komplett økosystem av partnere som er dyktige på forskjellige design- og leveringsområder for Edge og IoT, samt en omfattende sikkerhetspraksis som sikrer "Sensor to Sunset"-sikkerhet. Arrow har i tillegg fordelen av omfattende interne ferdigheter, ressurser og kompetanse, lokalt og globalt. Disse ressursene gjør det mulig for partnerne å navigere lett blant komplisert teknologi for Edge og IoT og leverandørlandskapet.

Partnerne kan fokusere på sitt eget kompetanseområde og samarbeide med komplementære partnere der det er nødvendig å bringe transformasjonsløsninger til markedet. Arrow bringer alle disse elementene sammen med omfattende interne ferdigheter for Edge og IoT, ressurser og kompetanse, både lokalt og globalt, for å sikre at alle partnere samarbeider effektivt.

Samarbeide med Arrow

Arrow er ideelt plassert for å forenkle Edge og IoT. Vi er den eneste organisasjonen med teknologiløsninger, spesialistkompetanse og økosystem hos leverandører og partnere for å levere en ende-til-ende- eller "Sensor to Sunset"-portefølje. Bedriftene kan distribuere, administrere, overvåke, analysere, sikre og tjene penger på tilkoblede enheter og tjenester gjennom hele livssyklusen, alt levert av Arrow.

Arrows sterke forhold til Edge og IoT-leverandører gjør at partnerne kan finne og få tilgang til partnerprogrammer og ressurser for å få best mulig utnyttelse av støtten.

Internt har Arrow et stort spekter av dyktige spesialister på tvers av avdelinger:

  • Løsningsarkitekter som er fokusert på kundens helhetlige bilde
  • Komponentspesialister som kan gi råd om og levere sensorer, protokoller og tilkoblingselementer i løsninger for Edge og IoT
  • Teknologispesialister som kan informere store dataanalyser, nettsikkerhet og skylagringsbeslutninger
  • Ingeniører som vil gi uvurderlig operativ teknologiveiledning.

Og viktigst av alt, Arrow fortsetter å bygge et uovertruffent økosystem for partnere og leverandører som er i stand til å iverksette banebrytende ende-til-ende-løsninger for Edge og IoT på tvers av ulike markeder og bransjer.

Ta kontakt

Finn ut mer om hvordan Arrow kan hjelpe deg med å skape, koble til, administrere og vedlikeholde Edge- og IoT-løsningene. Kontakt oss for å snakke med en av våre eksperter.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow

Design, utvikling og teknisk støtte fra eksperter, inkludert samarbeidende elektroniske verktøy og ressurser, samt tilgang til en av verdens største nettbaserte databaser med referansedesign og komponentinformasjon.

Den omfattende porteføljen til Arrow for Edge og IoT består av 64 000 produkter fra over 800 partnere for å ta kunder «from Sensor to Sunset» (fra sensor til solnedgang).

Partnerne kan bruke Arrows teknologi, kompetanse og støtte til å utforme, bygge og levere egne Edge- og IoT-løsninger uten å miste autonomi eller kontroll. Eller de kan føre utprøvde, forhåndskonfigurerte Edge- og IoT-løsninger hurtig til markedet.

Arrows komponentspesialister kan veilede for levering av sensor, protokoll, gateway og tilkoblingselement til en IoT-løsning. Nettverksspesialister og dyktige ingeniører kan gi råd for nettverks-, sky- og driftingsbeslutninger.

Arrow har mulighetene, og en sikker infrastruktur, for å gjøre det mulig å koble til en hvilken som helst enhet over en hvilken som helst protokoll, fra Edge til sky.

Når alt er koblet til, må kundene kommunisere med og administrere IoT-teknologien. Arrows dataadministrasjonsverktøy gjør det enkelt å organisere og administrere enhetene eksternt.

Arrows dyktige sikkerhetspraksis sikrer at alle Edge- og IoT-prosjekter beskyttes i alle stadier, fra enhet til gateway til sky til datasenter, i transitt og hvert punkt langs ferden.

Arrow utvikler seg kontinuerlig og er nyskapende for å støtte partnere med tilgang til de mest omfattende Edge og IoT-porteføljene og ressursene i bransjen. Arrow støtter partnerne ved å fylle ut ferdighetene, uansett om det dreier seg om å bygge en vellykket Edge og IoT-praksis eller gi tilgang til det brede spesialistøkosystemet for Edge og IoT.

Aktuelle produsenter