Sikkerhet

Beskytt kundenes virksomhet med et komplett, ende-til-ende-sikkerhetsrammeverk fra Arrow

Produsenter Kontakt

Sikkerhetsløsninger

Profesjonelle trusler krever profesjonelle løsninger

Nettsikkerheten er viktig i dagens situasjon med hackere, skadelig programvare, virus, spionprogrammer og mye annet. Det er avgjørende med et komplett ende-til-ende nettverkssikkerhetsrammeverk for å sikre en omfattende, effektiv og trygg bedrift som oppfyller forskriftene.

I dag er phishing, løsepengevirus og spionprogrammer en del av nesten alle samtaler blant toppledere. Det aller meste av utgiftene til programvare brukes på sikkerhetsprodukter som sluttpunkts-sikkerhet, identitets- og tilgangshåndtering og sårbarhetsadministrasjon.

Truslene oppstår overalt, og de krever derfor løsninger som dekker hele bransjen. Derfor er det nesten like krevende å selge løsninger for å bekjempe denne trusselen, som å kjøpe dem.

Arrows konkurransefortrinn

Arrow er en spesialist innen sikkerhet, med kompetanse som er bygget opp over 20 år for å bidra til at samarbeidspartnere kan svare på det alltid tilstedeværende behovet for å sikre driften med verdifulle løsninger.

Vi hjelper til med å finne de svarene du og kunden søker, og viktigst av alt, å gi alle rådene du trenger underveis, uansett om det gjelder teknologiutvalg, design, implementering eller støtte.

Sikkerhet er selvfølgelig en global trussel, som til tider krever en global løsning. Når du samarbeider med Arrow, kan du være trygg på at du alltid har dette tilgjengelig hvis kunden trenger det, men aldri på bekostning av å ha kontakt med lokale eksperter.

Ta kontakt

Hvis du vil vite mer om våre nettverks- og sikkerhetsløsninger, kan du ta kontakt med oss.

De syv sikkerhetssøylene

Vårt mål er å hjelpe partnerne våre til å forstå, sette i verk og tjene penger på sikkerhetsløsninger på tvers av et spekter av leveringsplattformer, uavhengig av eksisterende ferdigheter eller erfaring. Løsningene våre er organisert rundt syv sentrale søyler. Se nedenfor for mer informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow

Beskytte perimeteren og aktivere sikker tilgang.

Beskytt hver enhet og hvordan det virker på bedriftens tjenester og data.

Slik at bare autorisert personell har tilgang til autoriserte tjenester.

Sikring mot innkommende innhold samt beskyttelse av bedriftsinnhold fra utilsiktede eller ondsinnede trusler.

Gi perspektiv på en generell sikkerhetstilnærming og hvordan man kan håndheve selskapets overordnede retningslinjer på en bedre måte.

Oppdage og beskytte seg mot de mest sofistikerte og vedvarende truslene.

Kontinuerlig årvåkenhet og automatisert respons i tilfelle et angrep.

Aktuelle produsenter