Corporate Social Responsibility

Hjelper til med å endre hvordan vi ser på teknologi, oss selv og verden

Se video Les mer

Arrows samfunnsansvar (CSR) 

Arrow driver innovasjon som gjør verden til et bedre sted. Vi streber etter å gjøre en forskjell i menneskers hverdag, utdannelse og fremtid på alle tenklige måter.

For oss er CSR mer enn gode gjerninger. Det er en forretningsstrategi der vi får mulighet til å hjelpe et bredt spekter av ulike organisasjoner som er like dedikerte som oss når det gjelder å være ‘Five Years Out’.

Vårt mål er å forbedre folks liv ved å dele vår ekspertise og forståelse av bransjen og åpne opp for nye muligheter som finnes i teknologien i dag.

Arrows økonomiske bidrag i vår CSR-strategi går til organisationer over hele verden som deler både våre verdier og visjoner. Besøk vår globale CSR-side for mer informasjon.

Arrow Forward

Hos Arrow omfavner vi potentialet i teknologien for å kunne forandre liv, skifte perspektiv og generere nye muligheter. Og eksemplene er over alt.

Vårt SAM-projekt (Semi-Autonomous Motorcar) ga vår samarbeidspartner Sam Schmidt muligheten til å oppleve spenningen ved å kjøre racerbil igjen etter at han for 16 år siden ble alvorlig skadet. Den tidligere IndyCar føreren Sam Schmidt kjørte den modifiserte racerbil første gang rundt banen under 2014 Indianapolis 500-festivalen og var den første totalt lammede person som har kjørt en racerbil i høy hastighet. Han har senere nådd hastigheter på 240 km/t med bilen.

Arrow hjelper kunder med å drive innovasjon fremover og hjelper til med å forandre måten vi ser på teknologi, oss selv og verden:

  • Vårt SAM-projekt (Semi-Autonomous Motorcar) ga vår samarbeidspartner Sam Schmidt muligheten til å oppleve spenningen ved å kjøre racerbil igjen etter at han for 16 år siden ble alvorlig skadet. Den tidligere IndyCar føreren Sam Schmidt kjørte den modifiserte racerbil første gang rundt banen under 2014 Indianapolis 500-festivalen og var den første totalt lammede person som har kjørt en racerbil i høy hastighet. Han har senere nådd hastigheter på 240 km/t med bilen.
  • Vi arbeider tett med Close the Gap, en ideell organisasjon som ønsker å utjevne den digitale skjevheten ved å dele ut renoverte datamaskiner og teknologier til utviklingsland. Sammen har vi nylig lansert DigiTruck-programmet i Afrika – et mobilt klasserom som betjenes eksternt og fungerer som et digitalt utdanningssenter.
  • Vi hjalp en bonde som hadde en ide til et automatisk temperaturovervåkningssystem. En pille som forblir i kuens mage for resten av livet, som trådløst sender kuas temperatur og gir bonden den kunnskap som trengs for å redde både liv og penger. Arrow inngikk et samarbeid med bonden samt et globalt nettverk av førsteklasses teknologileverandører. Pillen ble utviklet og den sendte meldinger via sms eller e-mail når kuen ble syk. Bonden bruker ikke kun denne på sine egne kyr men har han har nå et system som han har solgt over hele verden på tvers bransjer.

Les mer på vår Forward-side eller YouTube.

Vi tror på "Five Years Out". Vi tror på forbedringer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow