Om Arrow

Løsninger i dag for morgendagens utfordringer

Se video Kontakt

Om Arrow

Arrow muliggjør innovasjon. Vi jobber med virksomheter på mer enn 345 lokasjoner og i 80 land. På den måten gir vi verktøyene og teknologiene man trenger for å bygge en bedre morgendag.

Enterprise Computing Solutions (ECS)

Som et av "Fortunes Most Admired Companies" har vi etablert solid og varig partnerskap med mer enn 100 leverandører over hele verden for å tilby eksepsjonelle teknologiløsninger og spesialiserte tjenester til våre kunder. Våre ende-til-ende IT infrastrukturløsninger og teknisk ekspertise som spenner over flere leverandører, kobler kunden til toppmoderne teknologier til ekstraordinær verdi.

Arrow Enterprise Computing Solutions er en global teknologi enablement-bedrift som levererer innovative IT-løsninger for å løse komplekse bedriftsutfordringer.

Vi leverer verdiskapende distribusjon, rådgivning og kanalutviklingstjenester til verdens ledende teknologiprodusenter og deres forhandlere, som igjen jobber mot kommersielle og offentlige markeder.

Våre ressurser og skreddersydde program hjelper deg med å vokse raskere, fungerer mer effektivt og forandrer din bedrift i et raskt utviklende market.

Er du "Five Years Out"?

Vi vet hvor raskt verden går fremover og at fremtiden bare vil fortsette å by på spennende og banebrytende utvikling. Derfor er vår bedriftsvisjon "Five Years Out" - vi forsøker alltid å være i forkant med utviklingen av teknologi og mennesket som vi kjenner den i dag, og bane vei for å hjelpe dagens gjennombrudd til å utvikle seg til noe større i morgen.

Vi bruker alle verktøyene, ressursene, ideene og teknologiene vi har til rådighet for å støtte bedrifter over hele verden for å bli "Five Years Out" - en visjon for innovasjon som gjøres mulig i dag. Sammen med våre partnere gir vi infrastrukturen som gjør dette til virkelighet.

Les mer

Bedriftsfakta

Arrow ligger som 109 på Fortune listen og har 20 100 ansatte verden over. Arrow leverer teknologiløsninger til et stort antall markeder, inkludert telecom, informasjonssystem, transport, medisin, industri og konsumelektronikk.

Arrow tilbyr spesialiserte tjenester og kompetanse i hele produktets livssyklus. Arrow gjør dette ved å koble kundene til rett teknologi, på rett plass, rett tid og til rett pris.

Arrow leverer ekstra verdi til kunder og produsenter - de beste teknologibedrifter i verden - og kobler de sammen med selskapets bransjeledende tjenester.

Les mer

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow