Vi hjelper deg på veien til å bli Arubamester

yoda-667955_960_720 1 1 joint the aruba side.png
Dette kurset - med påfølgende sertifisering - er for deg som er ny i jobben hos en av Aruba partnerne og som skal jobbe med SMB kunder, eller bare deg som vil friske opp på litt Aruba-kunnskap. Vi vil gi deg en innføring i hva HPE Aruba er, og hvilke produkter og løsninger som finnes i porteføljen.

Etter salgstreningen får du muligheten til å sertifiseres, uten noen kostnad. Ved å ta eksamen på HPE Sales Certified - Aruba Products and Solutions [2019] viser du at du kan forklare, posisjonere og anbefale Arubas kablede og trådløse nettverksløsninger.

I løpet av kurset vil du få eksempler på hva vi har gjort i offentlig og privat sektor. 

Sertifisering: HPE Sales Certified - Aruba Products and Solutions [2019]


NB! For å fullføre sertifiseringen må du ha en egen HPE Learning ID OG konto på Pearson Vue. Dette må du ha registrert før kurset og så dekker vi kostandene for eksamen. På HPE Learning finner du også treningsmateriell til den aktuelle sertifiseringen

 

arubaskolen agenda.PNG

Etter den faglige delen, vil det være en sosial aktivitet, for de som ønsker å være med på det. Mer informasjon om dette kommer. Men vi kan love deg at det blir noe gøy!
 
Nye datoer for Arubaskolen:
  • 29. august
  • 14. november

Send en mail til susanne.gravir@arrow.com dersom du ønsker å delta i august eller november, eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få tilsendt all informasjon og påmeldingsskjema.