/ > Produsenter > Atlantis

Atlantis


All-flash ytelse og hyper-converged til halve prisen

 

Atlantis HyperScale software tar et annet utgangspunkt til nnen tilnærming til hyper- converged enn mange andre produsenter. Den store forskjellen er at Atlantis leverer en ren Software løsning som gjør det mulig for kunden å benytte sin nåværende har: Cisco, HP, Lenovo eller SuperMicro. Samtidig understøttes ulike hypervisors (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V).
 
Atlantis Hyperscale gir muligheten for en hyper-converged løsning, som leverer all-flash ytelse med kostnader som er 50-80% lavere enn tradisjonelle lagringssystemer og konkurrerende hyper-converged produkter på markedet.
 
Fremfor å implementere kostbare og komplekse SAN, NAS eller all-flash lagringssystemer med servere, leverer Atlantis Hyperscale et Software-definert lagringssystem som kan konvertere direct-attached-storage (DAS)om  i et enkelt lagringsbasseng.
 
I løpet av 20 minutter kan selskapet installere en komplett Atlantis Hyperscale løsning som leverer opptil dobbelt opp i antall IOPS (Input / Output Operations per sekund) til de virtuelle maskinene og fire ganger så mye lagringskapasitet som konkurrerende hyper-konvergerte produkter på markedet.
 
 


Trykk her for mer informasjon>>