/ > Produsenter > Brocade

Om Brocade

Som markedsleder i “fabric-based” datasenter arkitektur, har Brocade 15 års erfaring i å bygge kritiske nettverk for noen av de mest krevende IT-miljøer i verden. Det som kjennetegner produktene er først og fremst forholdet mellom pris/ytelse, høy port-tetthet, lavt strømforbruk og støtte for åpne standarder.

Visjon “Brocade One”, beskriver konvergering mellom LAN og SAN og hvordan disse miljøer fungerer sammen. Brocades nye innovative produkter som VDX og VCS, forenkler driften av datasenter infrastruktur, noe som medfører lavere driftskostnader (TCO).
 
 
Litt om Brocade:
• Etablert i 1995
• 4500 ansatte globalt
• Omsetning i 2010 2MRD $
• 90 % av Fortune 1000 selskaper har SAN løsninger fra Brocade i sine datasenter
 
 
Hvorfor selge Brocade?
Den dramatiske veksten i digital datatrafikk, internett-tilkoblede enheter og virtualiserings teknologier, medfører at nettverksinfrastrukturen må endres med hensyn på skalerbarhet, administrasjon og drift. 
Brocade One ™ er Brocades strategi for å bygge nettverk hvor informasjon og programmer, kan befinne seg i private, offentlige eller hybride cloud løsninger. Brocade VCS, deres Ethernet Fabric teknologi er svært differensiert og automatisert, sammenlignet med tradisjonell nettverksarkitektur. VCS Ethernet Fabric løsning er designet med tanke på høy ytelse, funksjonalitet, pålitelighet og enkel administrasjon.
 
 
Hvordan bli Brocade partner
Det er enkelt å bli en Brocade Partner. Du registrerer deg på ww.brocade.com i seksjonen Partnerships. Det er ikke noen formelle krav til å bli Select Partner, som er første nivå i  Partner programmet. For å bli Premier eller Elite Partner kreves sertifisering. All kursing er online og det er gratis sertifisering til BCNE for Cisco sertifiserte. Som Brocade Partner får du tilgang til et omfattende sett av salgs- og markedsføringsverktøy, trening, tjenester, pre- og post salgssupport.
 
For mer informasjon, se www.brocade.com eller ta kontakt oss i Arrow ECS
 

 

 

 Kontakt

 
Thor Egil Stangenes
Business Unit Director
+47 982 50 917