Citrix Customer Success Services - Citrix omdefinerer sine støttefunksjoner og support!
 
Citrix støttefunksjoner pleide å bety teknisk hjelp og regelmessige versjonsoppdateringer. Nå betyr det langt mer!. Customer Success Services er et nytt engasjement som kombinerer alt du trenger for å fremskynde innføringen og realisere forretningsmålene dine fullt ut. Dette inkluderer veiledning, tilrettelegging, proaktiv overvåking, og selvfølgelig prisvinnende kundeservice.
 
Citrix har tidligere annonsert at de faser ut sin Subscription Advantage (SA) og fra 1. juli 2017 vil SA utgå, og som en del av CSS overgangen trer de følgende endringene i kraft;
  • Effektivt 1. Juli 2017: Subscription Advantage (SA) utgår og et minimum ettårig CSS vedlikehold vil kreves ved alle programvarekjøp hos Citrix.
  • Effektivt 24. Juli 2017: Software Maintenance (SWM) varenummer erstattes av en ny lisensieringsmodell for vedlikehold og support.
 
Ytterligere detaljer og informasjon om de nye tilbudene og servicenivåene Select, Priority og Priority Plus finner du her.
 
I forbindelse med at Citrix faser ut SA for SWM og de nye tilbudene/ servicenivåene, kjøres det fortsatt en Early Adopter kampanje (tom. 30.06.2017) som vil kunne gi en rabattert pris til kunder som i dag har Subscription Advantage (SA) på sine eksisterende Citrix lisenser og vil flytte lisensene allerede nå over til Software Maintenance.
 
Ta kontakt og vi vil kunne hjelpe med informasjon og fornyelsestilbud til dere som partnere og kunder!
 
Som Partner vil du også kunne finne ytterligere detaljer om hver av disse kunngjøringene og mer informasjon om Citrix Customer Success Services via SalesIQ