/ > Produsenter > Clavister

Clavister

Clavister er en svensk Next Generation Firewall produsent, som leverer en bred portefølje av nettverks-sikkerhetsløsninger til både fysiske og virtualiserende miljø. Clavisters løsninger benyttes av en rekke bedrifter over hele verden.

Clavister tilbyr løsninger innenfor Cloud, Enterprise & Telecom. Deres løsninger er kjent for å ha en høy ytelse og for å være meget fleksible. Produktene er komplette løsninger hvor alle features er med som standard. Clavisters løsninger er basert på Clavister egetutviklet operasjonssystem (CoS) som er et multi-funksjonelt operasjonssystem, som blant annet inneholder Application Control som gjør det mulig å avdekke og kontrollere tusenvis av applikasjoner samt URL-filtrering, IDP (Intrusion Detection and Prevention), AntiVirus-signaturoppdateringer m.m. Løsningene er dimensjonert til å avvikle disse funksjonaliteter med høy ytelse og til én samlet pris.

Clavisters management system, InControl, gir muligheter for å administrere tusenvis av Clavister firewalls og lisensen er inkludert.

Produktreleases og supportavtaler er også lett oversiktlige, da Clavister tilbyr «All-in-one» Security Subscription, hvor fremtidige releases, oppdateringer, support (24/7) og hardwaresupport er inkludert som standard.

Produktene er delt inn i følgende kategorier:
 • Virtual Series, virtuel and cloud environments
 • Eagle Series, Remote and Branch Offices
 • Lynx Series, Industrial Applications
 • Wolf Series, Enterprises and Data Center
 • PolarBear Series, Telecom and Carrier Grade

 
Ta kontakt med oss om du lurer på noe rundt Clavister
 

 Kontakt

 

Salgssjef

Vidar Bakke
Sales Manager
+47 900 46 137

Inside Sales

Kristian Skaftnes
Inside Sales
+47 958 61 239