/ > Produsenter > Extreme Networks

Om Extreme Networks


Extreme Networks har siden starten i 1996 vært markeds- og teknologiledende innen L3 switching og er en veletablert leverandør av IP infrastruktur (routere og switcher) og konvergerende nettverk. Dvs nettverk for både tale og data, til brukere som har store krav til oppetid og tilgjengelighet.

Fra dag én har Extreme Networks hatt fokus på ethernet, ytelse og enkelhet. Dette betyr samme management og OS for alle produkter, samtidig som ytelse og stabilitet er best på markedet.

Extreme Networks leverer produkter og løsninger for IP/Ethernet infrastruktur med 99, 999% krav til oppetid, og møter dermed også morgendagens krav til driftssikkerhet.
 
Extreme Networks har fokus på ytelse, sikkerhet og kostnad.
Extreme Networks har et spisset fokus som gjør at de har stor kompetanse på de løsningene de leverer og bygger på åpne standarder som ikke låser kunden i proprietære løsninger.

Løsningene til Extreme Networks er spesielt egnet for overføring av video og tale med høy kvalitet. De leverer løsninger for kjernen og de ytre delene i nettverket, for faste og mobile nett.
 
For mer informasjon, se www.extremenetworks.com, eller kontakt oss i Arrow ECS.
 
 
Hvordan bli Extreme Networks partner
Ta kontakt med oss i Arrow for informasjon om hvordan bli partner. 

  

 

 Kontakt

 

Salgssjef

Vidar Bakke
Sales Manager
+47 900 46 137

Inside Sales

Ronny Brennodden
Inside Sales
+47 984 15 453