/ > Produsenter > Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise opererer i 170 land og er en av verdens største spillere innenfor IT. De arbeider konstant med å utvikle nye teknologier og løsninger som kan løse ulike utfordringer, både for enkeltpersoner og virksomheter og dermed bidra til å realisere drømmer.
 
“Make it matter” er et nøkkelord i Hewlett Packard Enterprise’s forretningsmodell, hvor teknologi anses som en påvirkning til den måten, vi samspiller med hverandre med tanke på både forretningsliv så vel som på privaten.

 Hos HP anses Cloud, sikkerhet og Big Data som viktige fokusområder for fremtidige HPE-løsninger og av samme grunn er disse områder integrert i Hewlett Packard Enterprise’s
IT-arkitektur kalt HPE Converged Infrastructure.

Utover dette har HP også særskilte løsninger innenfor alt til datasenteret - deriblant Servers, Storage, nettverk og virtualisering.
 
 
Hewlett Packard Enterprise hos Arrow
 
I vårt HPE Team arbeider vil alle mot et felles mål om å sikre salg, rådgivning og implementering av HP løsninger, som er basert på Hewlett Packard Enterprise’s Converged Infrastructure. Med vår store kunnskapsbase og mange års erfaring fungerer vi som en «forlengete arm» mellom Hewlett Packard Enterprise, forhandler og sluttkunde. I denne rollen kan vi assistere i interaksjon med en kunde og også være den nødvendige relasjonen som kan få fortgang i en prosess hos Hewlett Packard Enterprise.
 
Kotakt oss gjerne!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vinner annonse HPE farget.jpg


 

 Kontakt oss:

 
Nikolai Gether-Rønning
Solution Specialist
+47 93 23 50 01
Håvard Søberg
Business Unit Manager - Network
+47 48 03 98 89
Einar Johansen
Business Development Manager - HP Network
+47 90 15 25 05