/ > Produsenter > Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise opererer i 170 land og er en av verdens største spillere innenfor IT. De arbeider konstant med å utvikle nye teknologier og løsninger som kan løse ulike utfordringer, både for enkeltpersoner og virksomheter og dermed bidra til å realisere drømmer.
 
“Make it matter” er et nøkkelord i Hewlett Packard Enterprise sin forretningsmodell, hvor teknologi anses som en påvirkning til den måten vi samspiller med hverandre med tanke på både forretningsliv så vel som på privaten.

Hos HPE anses Cloud, sikkerhet og Big Data som viktige fokusområder for fremtidige HPE-løsninger og av samme grunn er disse områdene integrert i Hewlett Packard Enterprise sin 
IT-arkitektur kalt HPE Converged Infrastructure.

Utover dette har HPE også særskilte løsninger innenfor alt til datasenteret - deriblant Servers, Storage, nettverk og virtualisering.
 
 
Hewlett Packard Enterprise hos Arrow
 
I vårt HPE team arbeider alle mot et felles mål om å sikre salg, rådgivning og implementering av HPEs løsninger, som er basert på Hewlett Packard Enterprise sin Converged Infrastructure. Med vår store kunnskapsbase fungerer vi som en «forlenget arm» mellom Hewlett Packard Enterprise, forhandler og sluttkunde. I denne rollen kan vi assistere i interaksjon med en kunde, og vi kan også være den nødvendige relasjonen som kan få fortgang i en prosess hos Hewlett Packard Enterprise.
 
Kontakt oss gjerne!
 
 
Vinner annonse HPE farget.jpg


 

 Kontakt

 

Salg

Vegard Myrseth Østrem
Business Development Manager
+47 966 46 566

Inside Sales

Ronny Brennodden
Inside Sales
+47 984 15 453