​Når som helst, hvor som helst og på alle enheter. Dette er den moderne måte å jobbe på. IBM Box hjelper deg å gjøredette på en trygg og effektiv måte!

AllDevices.jpg


Box effektiviserer samarbeid og samhandling ved at man alltid har siste versjon for hånden. Ryddig versjonshåndtering gjør det enkelt å spore tilbake om man har lagret en endring ved en feil.  Legg på passordbeskyttelseeller watermarking på filer for ekstra beskyttelse.

7 nivåer for tilgangsstyring muliggjør at eksterne brukere kan innlemmes på en trygg måte, slik at fortrollige filer deles uten bekymring. At eksterne brukere ikke trenger egen lisens forenkler samarbeid ytterligere.
Gjennom en avansert søkemotor finner du raskt og enkelt tilbake til dokumenter du er på jakt etter, når du trenger det. Med støtte for mer enn 120 filtyper har du dine filer tilgjenglig for forhåndsvisning og redigering når du er på farten.

Jobber du med større filer? så er det kanskje betryggende at du kan laste opp filer så store som 15GB. Du får i tillegg med ubegrensetlagring (!). Du kan forøvrig velge å lagre dine data i EU for å imøtese eventuelle reguleringer.
Med full tilgang til et titalls rapporter om tilganger, nedlastninger og endringer via et avansert dashbord har man til enhver tid kontroll. Kryptering av data er en ytterligere beroligende faktor for sikkerhetsansvarlige.
Med tusenvis av integrasjonsmuligheter kan du integrere Box I eksisterende applikasjoner (IBM, Office 365, DocuSign, Salesforce, GoogleApps, Netsuite ++++). Gartner og Forrester utnevner Box til å være en leder I EFSS og ECM. Box bidrar til en mer effektiv hverdag.
 
Vi holder et frokostseminar for salgsressurser 14. februar hos Arrow vedr. IBM Box.
Se invitasjonen her>>

 
8. mars vil det bli holdt teknisk seminar på IBM vedr. IBM Box