logo.pngBluemix-logo-right.png 

Softlayer er IBMs Iaas («Infrastructure as a Service») og tilbyr kunder leie av hardware, lagring og nettverk. Softlayer var et oppkjøp IBM gjorde i 2013 og siden den gang har antall Softlayer-datasenter mer enn doblet seg med nå over 20 Softlayer-datasentre globalt, der et av de nyeste tilskuddene er lokalisert på Fet i Norge. Softlayer bruker OpenStack for enkelt skalere ressurser i skyen.


Bluemix er IBMs Paas («Platform as a Service») og er bygget på Cloud Foundry med Softlayer i bunn. Bluemix gir brukere tilgang til integrasjonsverktøy, databaser, utviklingsverktøy m.m. der man kan utvikle og kjøre sine applikasjoner og levere tjenester, både internt til seg selv og eksternt til sine kunder.


IBM har over tid arbeidet med å knytte Softlayer og Bluemix sammen og kunder som kommer fra Softlayer har siden i sommer 2016 hatt mulighet til å benytte felles «Single Sign On» med Bluemix.


IBM integrerer nå SoftLayers produkter og tjenester inn i Bluemix’ katalog av infrastruktur, plattform og applikasjonstjenester, og Softlayer og Bluemix vil etter hvert forenes under navnet ett felles navn: IBM Bluemix.

 

Les mer her>>

 


For mer informasjon se:

• https://www.ibm.com/blogs/bluemix/2016/08/integrated-console-single-sign-ibm-bluemix-softlayer/
• http://blog.softlayer.com/2016/softlayer-ibm-bluemix-integration
• http://www.softlayer.com/data-centers
• http://bluemix.net

Softlayer.png