/ > Produsenter > IBM Software

Om IBM Software

IBM Gruppen hos Arrow ECS er den største IBM distributøren i Norge. Vi har lang erfaring med presales, salg og support på IBM Software. Arrow ECS har et dedikert IBM software team, som har erfaring med løsninger som spenner fra mindre SMB kunder til store komplekse enterprise løsninger.
  
Vi hjelper våre partnere med alt fra lisensprogram, ordrer, marketingaktiviteter og annet som kan øke din forretning på IBM Software.
 
 
 
Partnerprogram
IBM har etablert to partnerprogram, som premierer partnere som tilfører verdi til IBM's tilbud av software med høyere inntjeningsmuligheter. Ta gjerne en dialog med oss i Arrows IBM Software team om hvordan du kan utnytte forretningsmulighetere i VAP (Software Value Advantage Plus) og i SVI (Software Value Incentive).

Vi står naturligvis alltid til rådighet, hvis du har ideer til nye kampanjer eller tiltak, som kan øke din forretning på IBM Software. Har du spørsmål eller ønsker å høre mer om forretningsmulighetene vi tilbyr, er du alltid velkommen til å kontakte oss i IBM Software teamet.
 
 
IBM Software Brands
IBM Software forbedrer produktiviteten og verdien av eksisterende ressurser. Kundens medarbeidere kan arbeide smartere, samarbeide mer effektivt og få adgang til korrekt informasjon, som er avgjørende for å treffe de riktige beslutningene.

Les mer om IBM's Software løsninger her>>  
 
 
Hva kan vi tilby
Arrow ECS har vært IBM Value Added distributør i mange år og det betyr at vi har et dedikert software team med inngående kjennskap til IBM-organisasjonen, prosedyrer og prosesser. Vi har bygd opp spesialisert kunnskap innenfor IBM software-lisensiering og har erfaring med løsninger til både Enterprise og SMB.
 
Vår rolle som distributør er å være sparringspartner og utførende i forhold til områder hvor partneren har et behov.
•Har du problemer med å bygge opp pipelinen?
•Har du problemer med å nå riktig målgruppe?
•Har du problemer med å formidle budskapet?
Ring eller mail oss, og hør hvordan vi kan hjelpe deg.
 
 
Hvordan bli IBM Software partner?
Ring og få en uforpliktende samtale om hvordan bli IBM partner, hva du kan få ut av det og hvordan komme i gang. SVI, VAP, Passport Advantage er bare noen av de tingene du skal sette deg inn i. Det hjelper vi deg meg. Det er derfor vi er her…..
 
 
Vi kan holde alle IBM kurs
Kontakt vår kursavdeling på mail til kurs@arrowecs.no eller på telefon 22 02 81 00 så hjelper vi deg gjerne videre.
 
Du finner et utvalg IBM kurs her>>
 
For sertifisering trykk her>>
 
oyroh@fourleaf.no_BPMark_web_list.jpg

 
 
 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

 Kontakt

 

Salgssjef

Thor Egil Stangenes
Business Unit Director
+47 982 50 917

Salg

Øyvind Svanfeldt Røhne
Business Development Manager
+47 982 50 916

Inside Sales

Jon Løkkheim Lien
Business Development Manager
+47 474 53 999
 

 Kurs/sertifisering

 

Arrow Education

Mia Taraldsen
Business Development Representative
+47 455 11 548