/ > Produsenter > Oracle

Om Oracle

Med flere hundretusen kunder, inklusive 100 av Fortune 100 sine kunder og innen en rekke forskjellige forretningsområder i mer enn 145 land over hele verden, tilbyr Oracle et komplett utvalg av hardware og programvare, det være seg i kundens datasenter eller i Cloud.

Når alt og alle er koblet til nettverket
I dag er flesteparten av alle mennesker i hele verden koblet til internett på en eller annen måte. Vi er koblet til internett med et elektronisk «hjerte» - fra mobiltelefoner til biler, termostater og til og med via barberblader som er forsynt med RFID chiper.
Denne enorme nettverkstrafikken, dette virvar av oppkoblinger vil skape et krav om skalerbare og meget pålitelige systemer. Disse leverer Oracle allerede i dag. Oracle er en av de få produsentene i verden, som kan levere total løsninger som dekker databaser, mellomvare, applikasjoner, operativsystemer, virtualiseringssystemer, utviklingsverktøy samt servere og lagring.
 
 
Nettverket er datamaskinen
Siden 1982 frem til april 2009 arbeidet Sun ut fra visjonen om at "The Network is the Computer". Hvis ikke datamaskinen er forbundet til nettverket, webside, e-post, søk og nedlastninger - hvilken verdi har den da? Denne tankegangen finner man tydelig i den eksisterende strategien til Oracle i deres innovative Cloud produkter, Engineered Systems og deres totale løsninger, såkalt Oracle-on-Oracle.
 
 
Fokusområder
Cloud, Engineered Systems, databaser, middleware og applikasjoner er de kjerneområdene som vi kan hjelpe deg å sette i sammen løsninger. Alle Oracle serverene er basert på enten Oracle sin egen Sparc prosessor teknologi eller den som Intel leverer til markedet.
Av lagringsløsninger leverer vi alt fra en enkelte disk oppgradering, til det komplette 24/7-system på enten ZFS eller FS-1 plattformene.
Oracle har eget Operativ System, Solaris som leveres som alternativ til andre tilsvarende operativsystemer som Linux og Windows.
Oracle tilbyr de raskeste og mest kompakte databasesystemene i markedet med sin EXADATA plattform som er en av flere Engineered System Appliances som henger sammen, om kunden ønsker sitt totale system levert på en samlet Oracle plattform.
I tillegg er det enkelt å kjøpe Oracle databasesystemer (Standard Edition 2) med de to nye produktene, Oracle Database Appliance X6-2M og X6-2S.  Alt er forenklet slik at kundens database er ferdig installert og klar til bruk innen et døgn etter mottak av systemet.
Med Oracle kan du også tilby dine kunder å se at det virker, før de kjøper det! Vi kan levere mulighet for Proof Of Concept, Demo og applikasjonstesting for dine kunder, på våre Executive Briefing Centers rundt om i Europa.
 
For å sikre optimal oppetid og driftsgrunnlag leverer Oracle support og benytter egen serviceorganisasjon for alle disse produktene.
 
Kompetanse
Vårt team består av ansatte med både en teknisk og en forretningsforståelse av Oracle og Arrow sin totale produktportefølje. Arrow har dermed mulighet for å hjelpe partnere og kunder med løsning av tekniske problemstillinger, samt forretningsforståelse rundt den enkelte partners behov.
Løsninger
Vi tilbyr hjelp innenfor følgende av Oracles løsningsområder – Cloud, Engineered Systems, Intel/SPARC servere, virtuelle maskiner, databaser, operativ systemer, mellomvare og applikasjoner. 
 
For mer informasjon se www.oracle.com/no
 
Hvordan blir man Oracle partner?
Ta kontakt med oss, så guider vi deg videre.
 
 
 

 Kontakt

 

Salgssjef

Thor Egil Stangenes
Business Unit Director
+47 982 50 917

Salg

Morten Flagstad
Nordic Business Development Manager
+47 906 90 772

Inside Sales

Tom-Erik Myhre
Inside Sales
+47 905 59 224

Teknisk

Tosten Tøfte
Product Manager
+47 906 52 110