/ > Produsenter > Pure Storage

Pure Storage

​Først kom disk, så hybrid blits og nå All Flash Array. Å være i stand til å øke hastigheten er viktig for store bedrifter. Med Pure Storage All Flash Array, får kundene en av de mest avanserte, teknisk robuste og etterspurte teknologier i markedet.

1. juni 2015 lanserte Pure Storage tre nyvinninger til sin produktportefølje: Evergreen Storage, FlashArray//m og ikke minst Pure1.

Samlet stod denne lanseringen for det første fullt optimaliserte All-Flash Array systemet, oppgradert på både hardware og software, og med et nytt cloud-basert management system - alt i ett.

Pure Storage leverer dermed det første All-Flash Array systemet med komplett end-to-end integrert hardware- og software. Flash Array//m er utstyrt med en arkitektur som kan oppgraderes i seksjoner og gir en økning i ytelse opp mot 50%. Den viser også 2,6-ganger forbedring i tetthet og 2,4-ganger forbedring i ytelse pr. TB sammenlignet med tidligere Flash Array generasjoner.

Pure Storage differensiere seg fra konkurrentene ved å tilby et produkt som er lett tilgjengelig og som samtidig kan håndtere store mengder data uten at yteevnen påvirkes.

Les mer her: http://www.purestorage.com/​​​​​​​​​

 

 Kontakt

 

Salgsjef

Thor Egil Stangenes
Business Unit Director
+47 982 50 917