dot conf.pngimages.png
Hva er .conf?
.conf er Splunks fremste arena for læring  og tankelederskap for tusenvis av IT- og forretningsfagfolk som er ivrige etter å bruke innsikt i maskindata for å finne svar. I år vil det holde sted 1.-4 oktober i Orlando, FL.
 
Det blir tre dager med innovasjon som inkluderer dagens IT-visjonære tankeledere, mer enn 200 utdanningsspørsmål, Splunks beste partnere, og mange muligheter til å lære nye ferdigheter, høre ekspertenes innsikt og få de verktøyene du trenger for å fremme din karriere.

5 gode grunner til å delta:
 
Innhold
Det er ingen grenser for hva du kan gjøre med massive strømmer av maskindata generert av forretningssystemer og teknologiinfrastruktur. Dykk inn i hundrevis av tekniske økter designet for å forbedre din kunnskap om Splunk-produkter og -apper. Du vil få nye ideer og lære beste praksis som hjelper deg med å løse noen av de mest presserende forretningsutfordringene dine.

source = * Pavilion
Forhåndsvisning av de nyeste trender og teknologier. Koble med dusinvis av Splunk-partnere for å se hvordan de øker verdien av din Splunk-investering
 
Sertifisering
Utvid ditt ferdighetssett med vår pre-konferanse utdanningsprogram. Tekniske klasser, som tilbys av Splunk University, tilbys i en live-hands-on-setting. Special pricing og Splunk-sertifisering er tilgjengelig for alle Splunk University-deltakere.
 
Networking
Møt andre Splunk-dataentusiaster og byt historier om teknologiopplevelser, whiteboard-ideer, og del beste praksis for å få kreativiteten i flyt. Ta med teamet ditt og bli full av nye ideer for å jobbe med dine egne innovasjoner. Med Splunk-programvare er det bare fantasien somsetter grenser.
 
Moro
Selvfølgelig ville det ikke vært .conf uten moro! Ta turen bort til vår source = * Pavilion for demonstrasjoner, konkurranser og giveaways. Nyt interaktive spill og underholdning, og spar litt energi for vår må-delta på Search Party !, en fest du ikke vil gå glipp av mens du er på .conf-
 
Trykk her for å melde deg på!
 
Call for Papers er åpen til 12 april. Les mer her!