Endringene blir lansert 1. oktober 2018 på .conf18. Sertifiseringsprogrammet vil inneholde helt nytt eksamensinnhold, en ny eksamensplattform med bransjeleder, PearsonVue, og tre NYE sertifiseringer.
 
kurs.jpeg

Noen spørsmål har blitt reist siden kunngjøringen og Splunk ønsker å svare på følgende:

Vil noen miste sertifiseringen sin 1. oktober?
Nei, hvis du er en sertifiseringsinnehaver og ønsker å opprettholde en gjeldende sertifisering, har du 1 år på resertifisere. Hvis du ikke gjør noe, vil du fortsatt ha en utdatert sertifisering. Digitale merker vil kun bli gitt til sertifiseringer oppnådd gjennom Pearson VUE, verdensledende innen elektronisk testing for regulerings- og sertifiseringsbrett.
 
Hvorfor gjorde Splunk denne endringen?
Målet med denne transformasjonsprosessen er å øke verdien av Splunk-sertifiseringer. Ved å ha et nøyaktig tredjeparts produseringssystem, er sertifiseringene mer prestisjefylte på markedet.
 
Hvorfor nå?
Splunk tilbyr den nye sertifiseringen GRATIS på .conf18, og de ønsker å gi deg tid til å forberede deg hvis du ønsker å resertifisere eller sertifiseres etter den nye standarden. Hvis du er registrert for .conf18, vennligst vær på utkikk etter en e-post i begynnelsen av september om hvordan du registrerer deg for disse eksamenene.
 
Hvor mye vil det koste?
Nettokostnaden for re-sertifisering er $ 125. Hvis du velger å ikke sertifisere innen 1. oktober 2019, vil du fortsatt ha en utdatert sertifisering.
 
For mer informasjon om programendringene, sertifiseringsbanene, ofte stilte spørsmål og programretningslinjer, kan du gå til programstartsiden her.