Vi arrangerer turen for deg fra du setter deg på flyet på Gardermoen, til du lander i Norge igjen noen dager senere. Vi sørger for transport i Barcelona, overnatting på Hotel Barcelo Raval som ligger sentralt i Barcelona og hyggelige faglige og sosiale arrangementer. Du blir en del av vår gruppe, enten du reiser alene eller dere er flere fra samme firma. Dette gjelder både for våre forhandlere og deres sluttkunder. I år inviterer vi også til faglige aktiviteter mandag og tirsdag for sluttkundene.
 
Konferansen arrangeres også i år på Fira Barcelona Gran Via 15. - 17. oktober.
 

FLY   

Arrow ECS har reservert en del flybilletter tur/retur Barcelona. Blir alle disse booket er vi behjelpelig med å få tak i flere flybilletter, men prisen kan da øke. Fly utenom disse alternativene ber vi om blir bestilt selv – og vi gjør oppmerksom på at det er først-til-mølla-prinsippet som gjelder:
 
 
HOTELL  
Hotel Barcelo Raval
 
 
SOSIALE OG FAGLIGE AKTIVITETER:
Mandag og tirsdag har vi faglige aktiviteter for sluttkundene. Aktivitetene omfatter guidet tur til Barcelona Supercomputing Center, og faglig Tech Talk med RES Software og Trend Micro som også inviterer til deilig lunsj. I tillegg inviterer IBM og VMware til coctail, faglig inspirasjon og middag. Vi inviterer til tapas guiding i den gamle bydelen hvor vi blant annet får smake på katalansk, spansk klassisk og baskisk tapas.
 
 
NB! DEKKES IKKE:
Konferanseavgiften. Billetten bestilles og betales av den enkelte. Prisen er 1.225 EURO ved registrering før 7. juli og deretter 1425 EURO. 
Se mer info om priser her: Trykk her for registrering av konferanseavgiften>>
 
 
Har du spørsmål om turen, ønsker informasjon om konferanseavgift etc. ta kontakt.
 
 
Mvh
Arrow ECS
Børre Borgersen