VMworld 2018 EDM Top.jpg

Det er fremdeles lenge til årets VMworld i Barcelona, men nå har VMware 30% rabatt på konferansebillettene. Tradisjonen tro arrangerer vi også i år tur til VMworld og vil gjerne ha deg med. Ikke vent for lenge skal du sikre deg både rabatterte priser og plass på vår gruppereise.

 
På VMworld kan du få med deg tekniske sesjoner og laber, hvor du kan sertifiseres på det nyeste innen virtualisering i datasenteret. Konferansen gir deg mulighet for å bli oppdatert innenfor områder som lagrings-, nettverks-, sikkerhets- og skytjenester innen virtualisering.tekniske sesjoner og laber, hvor du kan sertifiseres på det nyeste innen virtualisering i datasenteret. Konferansen gir deg mulighet for å bli oppdatert innenfor områder som lagrings-, nettverks-, sikkerhets- og skytjenester innen virtualisering.
 
I tillegg til mye faglig innhold og inspirasjon, blir det en uke med nettverksbygging og sosiale aktiviteter. Vi inviterer også med noen av VMware sine alliansepartnere som vil bidra til spennende faglig innhold i løpet av uka.
 
Vi bor sentralt, arrangerer gode middager og treffpunkter slik at du kan utvide ditt faglige nettverk i bransjen. I tillegg sørger vi for at du hver dag blir fraktet til og fra konferansen og til VMware Norge sine arrangementer.
 
 
Konferansebilletter
Som alltid hjelper vi dere med å få best mulig pris på konferansebillettene til VMworld, så ikke kjøp billett før du har registrert deg på gruppeturen og hørt fra oss. 
 
Vi gleder oss og håper du blir med.

 
 
Med vennlig hilsen
Arrow ECS

​​​​