Under VMworld i USA lanserte VMware nye og forbedrede løsninger for styring av multi-skymiljøer. Ved hjelp av VMware Cloud Services, kan avdelinger innen IT, utvikling og sikkerhet nå få kontroll på kostnadene, prosesser, sikkerhet og samsvarsløsninger på tvers av skytjenestene.

Stadig flere bedrifter benytter seg nå av flere skytjenester samtidig. Ifølge analysebyrået Forrester Wave benytter 89 prosent av bedrifter nå minimum to ulike skytjenester og 74 prosent bruker tre eller flere. Økt bruk av offentlige skytjenester fører til at bedriftene nå har utfordringer med flere ulike verktøy og prosesser for å sikre samsvarsevner og ytelse.

- VMware bygger videre på sin kjente VMware vRealize Cloud-plattform for å levere et integrert sett av SAAS-tjenester som tar hånd om utfordringene på en helhetlig og konsekvent måte. Både for private og offentlige skytjenester. Takket være vår omfattende plattform for kan kundene være bedre rustet til å skape verdi, forbedre bedriftens effektivitet og redusere risiko ved å sikre og drive arbeidsflyten i skyen, sier Raghu Raghuram, leder for skyløsninger i VMware.

Forbedringene i VMwares SAAS-plattform innebærer den nye automasjons- og sikkerhetsløsningen VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker, VMware Code Stream, VMware Secure State og Wavefront fra VMware.

Les mer her.

Bedre funksjoner i hybridskyen

VMware introduserer også nye funksjoner for hybride skyer, som hjelper kundene med digital omstilling. VMware lanserer derfor vSphere Platinum Edition for å bedre sikre applikasjoner og infrastruktur, en ny versjon av vSAN for å lette flytten til HCI og nye oppdateringer av VMware vRealize-plattformen (CMP) for å hjelpe kunder å levere infrastruktur som er enkel å videreutvikle for alle skytjenester, med sikker og konsekvent håndtering.

VMware driver innovasjon for at framtidsrettede digitale bedrifter får en sikker og fleksibel grunnmur. Løsningene innen skytjenester, mobilitet og sikkerhet gir en mer fleksibel og sikker grunnmur, til en hvilken som helst applikasjon, enhet eller sky.

- Våre kunder har mange ulike behov og prioriteringer, men vårt fokus er å skape innovasjon som gir dem en digital grunnmur som bistår dem i møtet med framtidens behov. Samtidig hjelper dem å få mest mulig ut av egne investeringer. Vi fortsetter å utvikle infrastrukturprogramvare for databehandling, nettverk, lagring og håndtering, så kundene kan være sikre på at de deres applikasjoner, data og prosesser er godt støttet, noe som vil lede deres bedrifter inn i framtiden, sier Raghu Raghuram. 

Les mer her.

Flere nyheter:

 

Pressekontakt:
Marius Wærhaug Madsen
marius@navigator.no
977 23 199


OM VMware
VMwares programvare styrker verdens mest komplekse digitale infrastrukturer. Selskapets tilbud innen databehandling, skytjenester, mobilitet, nettverk og sikkerhet står for dynamiske og effektive digitale grunnmurer til over 500.000 kunder i hele verden, med støtte fra 75.000 partnere. Med hovedkvarter i Palo Alto, California, feirer VMware dette året 20 års banebrytende innovasjon som både bedrifter og samfunnet drar nytte av.

For mer informasjon, vennligst besøk https://www.vmware.com/company.html