/ > Produsenter > Amazon Web Services

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) er en leverandør av offentlige sky-tjenester. AWS leverer on-demand-skytjenester via en abonnementsmodell.
 
Med en tjenesteportefølje som spenner fra enkle infrastrukturressurser til kognitive AI, Machine Learning og IoT-tjenester, tilbyr AWS en av de sterkeste og bredeste offentlige skyttjenestene med et vell av verktøy for å støtte forretningsprosesser og prosesser hos det enkelte selskap
 
En stor del av disse tjenestene tilbys med granulering og skalerbarhet, noe som gjør det mulig for oss å starte i det små og skalere videre til løsninger som passer til de største globale selskapene. Med muligheten til å velge en region for de enkelte tjenestene, kan AWS tilby bedrifter så godt som som lokal ytelse i nærheten av brukerne som vil bruke de enkelte dataene.

AWS-økosystemet tilbyr et hav av integrasjonsalternativer, og automatisering er grunnlaget for infrastrukturen. AWS har samarbeidet med et bredt spekter av teknologibedrifter for å tilby noen løsninger som gjør det enkelt for enkeltpersoner å komme i gang med å bruke AWS. Dette inkluderer samarbeidet med VMware, som inkluderer muligheten for å distribuere et fullstendig programvaredefinert datasenter (SDDC) i AWS, og administrerer fortsatt arbeidsbelastningen på plattformen og det globale infrastruktursystemet.
 
Brukscasene er mange i AWS, og det er nesten bare fantasien som setter grenser for mulighetene og tjenestene du kan bygge sammen for å støtte din egen virksomhet.
 
Se en oversikt fra AWS marketplace som viser hvilke muligheter og services som finnes:

Ta kontakt med vårt Arrow AWS team for mer informasjon. 


 

 Kontakt

 
Trond Mehus
Business Development Manager
+47 926 93 384