Blancco

Sikre, pålitelige og omfattende løsninger for å slette og fjerne dataene og enhetene som er utdatert

Kontakt

Om Blancco

Som verdensomspennende innovatør innen datasletting, bidrar Blancco til at bedrifter kan drive i samsvar med strenge industristandarder for å oppnå absolutt fjerning av alle IT-ressurser, fra mobile enheter, til PC-er og bærbare datamaskiner, datasentre og virtuelle maskiner. Ved å bruke Blanccos patenterte SSD-sletteprosess har bedrifter nå en sikker metode for å slette data på lagringsenheter – uavhengig av underliggende teknologi – på en kostnadseffektiv, sikker og miljøvennlig måte.

Pålitelig, godkjent og anbefalt

Blancco sletter i samsvar med 22 standarder og er sertifisert, godkjent og anbefalt av 18 nasjonale og internasjonale styringsorganer, noe som gjør at de har den fremste dataslettingsprogramvaren i verden. Sertifiseringer omfatter NATO, NCSC, TÜV - Saarland, NSM, ABW, RITEA, ADISA og felles kriterier. Et digitalt signert, tuklebestandig sertifikat for sletting gir et detaljert revisjonsspor for å oppfylle eksterne eller interne revisjonskrav.

Samarbeid med Arrow og Blancco

Arrow ECS er en datasikkerhetsekspert og tilbyr kanalpartnere råd og veiledning, teknisk konfigurasjon og integrasjonsstøtte, samt tilgang til verdensledende leverandører i sikkerhetsmarkedet.

Det at Blancco er i Arrow ECS-porteføljen styrker sikkerhet- og elastisitetstilbudet, noe som er avgjørende når man ser på dagens regler. Sammen gir Arrow og Blancco salg, markedsføring og teknisk support i verdensklasse for å hjelpe deg med å generere muligheter og bygge ny virksomhet. Støtten inkluderer:

  • Kontinuerlig tilgang til Arrows brukerstøttetjenester, salgsrådgivere og en egen avdeling som lager pristilbud
  • Markedsføringstøtte og hjelp med planlegging, forespørsel om finansiering og gjennomføring av leadsgenererende kampanjer
  • Arrangement- og demomulighet
  • Ekspertise i å bygge skytjenester som utnytter ArrowSphere-plattformen

Ta kontakt

For å lære mer om Blancco, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow