/ > Produsenter > Blancco

Blancco

Er det borte når det er slettet?
En undersøkelse om datagjenoppretting viste at 48 prosent av brukte harddisker fortsatt inneholder data fra den forrige brukeren. Verre, 75 prosent av disse stasjonene har alle blitt forsøkt slettet. Så hvis brukeren allerede har "slettet" filen, hvorfor kan dataene gjenopprettes? Kontakt oss for å høre mer om forskjellen mellom "delete" og "erase".
 
Om Blancco
Som en global innovatør innen datasletting, hjelper Blancco selskapene med å overholde strenge industristandarder for å oppnå absolutt dataoppretting av alle IT-ressurser, fra mobile enheter til PCer og bærbare datamaskiner, datasentre og virtuelle maskiner. Blanccos patenterte SSD-slettingsprosess gir organisasjoner en sikker måte å slette data på hvilken som helst enhet - uavhengig av underliggende teknologi - på en kostnadseffektiv, sikker og miljøvennlig måte.
 
Sertifisert, godkjent og anbefalt
Blancco sletter etter 22 standarder og er sertifisert, godkjent og anbefalt av 18 nasjonale og internasjonale styrende organer, noe som gjør Blancco til et av verdens ledende datasikkerhetsselskaper. Sertifiseringer omfatter NATO, NCSC, TÜV - Saarland, NSM, ABW, RITEA, ADISA og Common Criteria. Et digitalt signert, manipulasjonssikret sertifikat for sletting gir et detaljert revisjonsspor som oppfyller både interne og eksterne revisjonskrav.

Arrow og Blancco
Tilføyelsen av Blancco til Arrow ECS-porteføljen styrker sikkerhets- og complianceporteføljen, noe som er avgjørende i forhold til f. eks. GDPR og andre forskrifter.
Som Blancco-partner hos Arrow kan du også utnytte de ulike ressursene og verktøyene som er tilgjengelige, inkludert:
 
Service Provider Program Benefits - komplett utvalg av programfordeler, inkludert support, opplæring og markedsføringspakker for Service Provider Partners, inkludert for å levere Erasure som en tjeneste.
 
Reseller Program Benefits - komplett utvalg av programfordeler, inkludert avtaleregistrering, go-to-market support, trening og markedsføringspakker for forhandlere.
 
Blancco Partner Community- En altomfattende plattform designet for å muliggjøre partnere proaktivt å markedsføre og selge Blanccos sikre datasletting og mobile diagnostikkløsninger.
 
Hvis du vil høre mer om Blancco eller bli partner, ta kontakt med oss.
 

 Kontakt

 

Salgssjef

Vidar Bakke
Sales Manager
+47 900 46 137