/ > Produsenter > Censornet

Censornet

2-faktor autentifisering via mobilen - glem brikken og få samtidig høyere sikkerhet

SMS Passcode er ledende leverandør innen SMS-basert 2-faktor autentifisering og har vunnet mange priser for sin unike teknologi.

Løsningen gjør det mulig for brukerne å bruke sin mobiltelefon som autentiseringsenhet istedenfor brikke, smartcard, kodekort etc.


Høy sikkerhet
Med SMS Passcode benytter brukerne sin mobiltelefon til å motta sin engangsnøkkel for tilgang, og dermed blir brukernes mobiltelefon deres adgangsgivende "token". Skulle en bruker miste sin mobiltelefon vil denne kunne sperres av brukeren selv med en gang, og dermed sikres det mot at uvedkommende kan logge seg inn. SMS Passcode løsningen beskytter i motsetning til andre systemer effektivt mot identitetstyveri (såkalt ”phishing”) ved å sende en dynamisk kode som bare kan brukes til det aktuelle login forsøk som brukeren er i gang med. 


Kunder
SMS Passcode er utbredt blant mange forskjellige typer virksomheter, fra produksjonsvirksomheter til finansielle institusjoner og kunnskapsbaserte virksomheter som for eksempel konsulenthus og advokater. Løsningen er modulær og skalerer lett – derfor passer den like bra for bedriften med 10 ansatte som for konsernet med titusenvis av IT brukere.

 

Fokusområder
SMS Passcode støtter de aller fleste fjernoppkoblingsløsninger fra kjente produsenter som Citrix, Juniper, Cisco, CheckPoint og mange fler. Dessuten beskytter SMS Passcode også Microsoft Windows Logon, Terminal Server, Outlook WebAccess, UAG/IAG og TMG. Også forskjellige nettbrett (iPad, Android) er støttet med Citrix Receivers og Cisco VPN klienter.
For mer informasjon se www.smspasscode.com eller ta kontakt med oss i Arrow ECS. 

 

Hvordan bli SMS Passcode partner
Ta kontakt med Arrow for ytterligere informasjon dersom du ønsker å vite
hvordan du får mulighet for å tilby denne prisvinnende løsning for to-faktor autentisering
til kundene dine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ​​​​​​​​​

Vincent Thue
Business Development Manager
+47 41 51 66 06
Kristian Skaftnes
Inside Sales
+47 9586 1239