Clavister

Neste generasjons brannmur

Kontakt

Clavister er en svensk Next Generation Firewall produsent, som leverer en bred portefølje av nettverks-sikkerhetsløsninger til både fysiske og virtualiserende miljø. Clavisters løsninger benyttes av en rekke bedrifter over hele verden.

Clavister tilbyr løsninger innenfor Cloud, Enterprise & Telecom. Deres løsninger er kjent for å ha en høy ytelse og for å være meget fleksible. Produktene er komplette løsninger hvor alle features er med som standard. Clavisters løsninger er basert på Clavister egetutviklet operasjonssystem (CoS) som er et multi-funksjonelt operasjonssystem, som blant annet inneholder Application Control som gjør det mulig å avdekke og kontrollere tusenvis av applikasjoner samt URL-filtrering, IDP (Intrusion Detection and Prevention), AntiVirus-signaturoppdateringer m.m. Løsningene er dimensjonert til å avvikle disse funksjonaliteter med høy ytelse og til én samlet pris.

Clavisters management system, InControl, gir muligheter for å administrere tusenvis av Clavister firewalls og lisensen er inkludert.

Produktlanseringer og supportavtaler er også lett oversiktlige, da Clavister tilbyr «All-in-one» Security Subscription, hvor fremtidige releases, oppdateringer, support (24/7) og hardwaresupport er inkludert som standard.

Ta kontakt

For å lære mer om Clavister, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow