Densify

Avansert analyse for å optimalisere skybasert og virtuell infrastruktur, redusere kostnader og maksimere investeringer

Kontakt

Hva gjør Densify?

Densifys ledende optimaliseringsmotor utfører grundig predikativ analyse av arbeidsbelastningsmønstre, og hjelper bedrifter med å redusere kostnader, risiko og kapasitet. Samtidig vil ressursallokering optimaliseres, og apper og arbeidsbelastninger flyttes til det beste hostingstedet.

Senker kostnadene for offentlig sky og optimaliserer hybridskyen

Densify sparer opptil 80% på offentlige skytjenester ved å analysere utnyttelses- og faktureringsdata, optimalisere containere, justere størrelsen og sammenligne kostnadene for forskjellige skyalternativer. Den samme avanserte funksjonen optimaliserer hybridmiljøer i sanntid, ved å sørge for at arbeidsbelastninger, apper og lagring kjøres fra det mest hensiktsmessige stedet, ved hjelp av komplekse overføringer der det er nødvendig.

Samarbeid med Arrow

Arrow ECS har samarbeidet med verdensledende leverandører for å gjøre det mulig for partnere å utnytte den voksende etterspørselen etter skytjenester, og gir teknologien, støtten og muligheten til å levere løsninger av høy kvalitet for ende-til-ende skydatatjenester til sluttkunder.

Densifys dype analyse- og skyoptimaliseringsløsninger gir kanalpartnere muligheten til å levere betydelige besparelser til sluttkunder, samtidig som de forbedrer appytelsen og reduserer risikoen.

Arrow vil gi råd til partnere der Densify kan forbedre det eksisterende tilbudet, gi teknisk støtte, og kan bidra til å drive muligheter med salgs- og markedsføringsstøtte, pluss:

  • Kontinuerlig tilgang til ledende Arrow Support Services, før- og etter- salgskompetanse og innesalg
  • Tilgang til markedsrådgivning, finansiering og aktivering av partnere
  • Arrangement- og demomulighet
  • Mulighet til å ta del i Densifys Partnerprogram

Ta kontakt

For å lære mer om Densify og deres løsninger, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow