/ > Produsenter > ForeScout

ForeScout

ForeScout har pioneriseret en agentløs tilgang til nettverkssikkerhet for å imøtekomme den eksplosive veksten i mobilcomputing, IoT og cloud computing. ForeScout tilbyr en sterkt skalerbar, heterogen plattform, som gir globale bedrifter og offentlige virksomheter nettoverblikk med agentløs overvåkning og kontroll over kjente og ukjente enheter, herunder fysisk og virtuell infrastruktur, pcer, bærbare computere, tablets, smartphones og de nyeste IoT-enheter, som er forbundet til nettverket. ForeScouts teknologi leverer realtime overvåkning av enheter og samarbeider med forskjellige sikkerhetsprodusenter, nedbryter siloer, automatiserer arbeidsgangen og optimerer eksisterende investeringer. ForeScout har hjulpet mer enn 2.500 kunder i over 70 land med deres nettverkssikkerhet og compliance med ForeScout-løsninger.

Flere enheter enn vi vet på nettverket
I takt med at teknologien utvikles, kommer det også flere og flere enheter på bedriftens nettverk. Det betyr at det blir langt vanskeligere å holde styr på for IT-avdelingen. Det gir også den effekt at det for en hacker blir en langt større angrepsflate og det derfor er enklere å komme inn i bedriftens infrastruktur. Hvis man også da tenker på at mange av de nye enhetene er IOT, som ikke har noen form for sikkerhet innebygget, blir det vanskeligere å beskytte bedriftens data og infrastruktur uten de rigtige verktøyer.

Derfor skal man som bedrift finne alle enheter, som er tilkoblet nettverket, og tildele gi de en sikkerhetsprofil og styrer dem intelligent – uten å blokkere og hindre bedrifter forretningstilgang.
 

 Kontaktperson

 
Vidar Bakke
Sales Manager
+47 900 46 137