/ > Produsenter > Gigamon
Gigamon

Gigamon

Gigamon ble grunnlagt i 2004 i Silicon Valley av en gruppe erfarne folk fra telekommunikasjonsbransjen. De slapp sitt første produkt i 2005, og Gigamonprodukter er nå brukt av tusenvis av kunder i mer enn 40 land.

Gigamons produkter gir tilgang til data i datasentre, hos tjenesteytere og i bedriftsnettverk. De har patentert en teknologi som gir kontrollert tilgang til å innføre overvåking og analyse funksjoner i datastrømmen uten å påvirke ytelsen.

Data Access Network
Flere og flere kunder ønsket å få tilgang til kritiske punkter i nettverket og få innsikt i datastrømmen. Virkshometer innfører flere og flere verktøy som trenger å "se" data, enten det er løsninger for overvåking, registrering eller sikkerhet og analyse.

Begrepet "Data Access Network" (DAN) er under utvikling til å bli "best practice" for passiv overvåking av virksomhetskritiske nettverk. Et DAN gir en høyytelses, dedikert separat nettverk hvor man kan koblt til verktøy for sikkerhetsanalyse, overvåking, analyse av applikasjonsytelse, brukeratferd, VoIP QoS, etc.

DAN er en tappekran inn i nettverket, hvor du helt uten å forstyrre nettverket eller programmer, kan sette flere verktøy i drift. Data hentes fra en eller flere span porter eller TAP’s, og kan intelligent distribueres til flere verktøy med filtrering og separering av datastrømmer.

Et eksempel kan være et verktøy for å lage sanntidsanalyse av en webbrukers bevegelser gjennom et nettsted, for å tilby han ting som spesielt interesserer ham. Et slikt verktøy kobles til DAN, og Gigamon brukes så til å dirigere den aktuelle trafikken til analyseverktøyet.

Hvem bruker Gigamon?​

  • Nettverkskonsulenter med prosjekter rundt overvåkning, analyse eller recording av nettverkstrafikk
  • Sikkerhetskonsulenter med IDS eller sårbarhetsprosjekter
  • Sikkerhetsledelse som ønsker tilgang til, men er bekymret for å tukle med produksjonsmiljøer
  • Nettverksledelse med små budsjetter som har behov for å samle informasjon fra mange nettverkssegmenter
  • Innkjøpsledelse som sliter med for dyre tilbud på overvåkningsløsninger
  • PMO som er involvert i data mining eller datasenterprosjekter

 

Ta kontakt for mer informasjon.

 

 Salg

 
Kristian Skaftnes
Inside Sales
+47 9586 1239