HiveIO

Hyperkonvergert Fabric, implementering av virtuelle klienter, virtuelle maskiner og applikasjoner, og delt lagring på alle x86-serverinfrastrukturer

Kontakt

Hva gjør HiveIO?

Hive Fabric forenkler VDI gjennom Intelligent Message Bus, reduserer lisenskompleksiteten gjennom nullagsarkitekturen, og gjør det mulig for medarbeidere å distribuere, støtte og vedlikeholde virtuelle skrivebord uten behov for hundrevis av opplæringstimer.

Rull ut VDI på enhver x86

VDI kan rulles ut på enhver x86-serverinfrastruktur, inkludert commodity-servere. Distribuer i løpet av en serveroppdateringsperiode eller forleng levetiden til eksisterende serverinfrastruktur. Hive Fabric fjerner de mange lagene av kompleksitet som følger med eldre VDI-løsninger gjennom Hive Fabrics nullagsarkitektur, og gjør det mulig for generelle administratorer å levere VDI. Det frigjør spesialister og tid til innovasjon.

Samarbeid med Arrow

Arrows Virtual Desktop Infrastructure-portefølje er bred og omfattende, og bygger på dyp kompetanse innen programvare, infrastruktur og neste generasjons teknologi for å identifisere og samarbeide med de ledende leverandørene i VDI-markedet. HiveIO er unike i sin posisjon i VDI-økosystemet, med evnen til å distribuere en AI- og ML-klar, intelligent VDI-løsning på råvareinfrastruktur.  Arrow arbeider bare med de ledende leverandørene i bransjen, og søker aktivt ledende løsninger for å bringe til kanalen, som vil utvide produktporteføljene og forbedre inntektsmulighetene.

Arrow gir ytterligere verdi til HiveIO-partnere ved å:

  • Gi tilgang til HiveIO Partnerprogram som belønner resultater og fremmer vekst
  • Utstyre HiveIO-partnere med kunnskapen og kompetansen de trenger for å selge løsninger
  • Anbefale komplementære løsninger for å fullføre tilbudet
  • Generere etterspørsel med forretningsutvikling og skreddersydde markedsføringskampanjer
  • Reagere raskt på partnerbehov gjennom kunnskap både før og etter salg, og innesalg

Ta kontakt

For å lære mer om HiveIO og deres løsninger, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow