/ > Produsenter > INFINIDAT

INFINIDAT

Arrow ECS og Infinidat har inngått et tett samarbeid for å sikre en større del av enterprise lagringsmarkedet.

En av de største IT-utfordringene en bedrift har er den enorme dataveksten, og Infinidat har klart å skape en reell forretningsverdi med flere innovative løsninger.

Bedrifter og Service Providere har behov for systemer som kan håndtere store mengder data som skal være lett tilgjengelig. Det får mange til å lete etter skyløsninger for lagring av data som ikke må være like lett tilgjengelig. Samtidig gjør man dyre investeringer i mer jordnære lagringsløsninger, som raskt kan levere gjenværende datavolum. Infinidat har utviklet flere lagringsløsninger, som dekker begge behov.

I dag er Infinidat en global leverandør av lagringsløsninger. Infinidat er grunnlagt av Moshe Yanai AKA "the Godfather of Storage", som også grunnla EMC tilbake på starten av 80-tallet, og han benytter seg stadig av teknologien han utviklet dengang. Han sluttet i 2001 og grunnla senere "XIV", som senere ble kjøpt opp a IBM.

Med Infinidat har Moshe Yanai snudd opp ned på bransjen - ikke bare på produktporteføljen, men også i alle andre aspekter, inkludert support.

 

 Seneste nytt