Microsoft

Styrk den digitale transformasjonen med Microsoft Cloud

Microsoft teamet Kontakt

Microsoft Cloud Services

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)-programmet er utviklet slik at Arrow-partnere kan selge en rekke Microsoft-skytjenester sammen med sine egne produkter, tjenester og tilbud.

Gjennom ArrowSphere kan Microsoft Cloud Services umiddelbart selges med minimal investering. Partnere kan tilby utvidede tjenester, samtidig som kontrollen over sikkerhet, abonnement og utgifter blir opprettholdt.

Hvorfor bør du samarbeide med Arrow og Microsoft?

Arrow er en distribusjonspartner med Microsoft, med direkte API-integrasjon i Microsoft-portaler for levering av tjenester og konfigurering.

Blant kun en håndfull av verdiskapende distributører er vårt mål å hjelpe løsningsleverandører til å utvide kundebasen og øke salget av Microsoft Cloud Services raskere enn markedet generelt.

Vi utdanner og aktiverer våre partnere, og bidrar til at de kan bygge opp salg. Vi tilbyr støtte og bidrar til at de utvider Microsoft CSP-løsningene.

Vi tilbyr nå et omfattende utvalg av tjenester og løsninger som drives av verdensledende teknologiselskaper, samtidig som vi er pionerer innen skyaktivering for våre partnere gjennom både Arrow Cloud Enablement-programmet (ACE) og den innovative skymarkedsplassen ArrowSphere.

Ta kontakt

For å lære mer om Microsoft og deres skyløsninger, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow