NetApp

Hjelper kundene med å endre dataverdenen

NetApp teamet Kontakt

NetApp – markedsleder innen hybridskyer

NetApp tilbyr et komplett utvalg av hybride skytjenester som forenkler administrasjon av applikasjoner og data på tvers av sky- og fysiske løsninger, for å akselerere digital forvandling. NetApp utruster globale virksomheter slik at de kan frigjøre det fulle potensialet i dataene sine, for å utvide kundens kontaktpunkter, fremme større innovasjon og optimalisere driften.

Datavisjonære ønskes

NetApp Data Fabric hjelper kundene med å frigjøre det fulle potensialet i dataene sine med å utnytte kraften til hybridskyen, bygge neste generasjons datasenter og modernisere lagring gjennom dataadministrasjon.

Samarbeid med Arrow

Arrow ECS har et nært samarbeid med NetApp for å forbedre virksomheten din. Som NetApps eneste distributør i Norge, er Arrow ECS ideelt plassert for å støtte utviklingen av NetApp-forretningene.

Sammen kan vi hjelpe deg med å generere muligheter, akselerere salgssyklusen og vinne nye avtaler gjennom et bredt spekter av støtte:

  • Kontinuerlig tilgang til ledende Arrow StorageGuard for det beste i vedlikeholds- og støttetjenester for NetApp-maskinvare og programvare
  • Gi tilgang til autorisert NetApp-opplæring fra Arrow Education Services
  • Tilgang til markedsrådgivning, finansiering og aktivering av partnere
  • Arrangement- og demomulighet

Ta kontakt

For å lære mer om NetApp og deres løsninger, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow