/ > Produsenter > NetScout

NETSCOUT

​NetScout er ledende innenfor applikasjoner, Network Performance Managmenet produkter og løsninger. Med en fartstid på over 30 år med research og innovasjon i Network Operations har NetScout utviklet ferdigheter til å fange, organisere og analysere all din nettverkstrafikk i real tid .
 
NetScout`s Corporate Enterprise består i dag av en stor kompleks matrix bestående av applikasjoner, tjenester, software og hardware. Din virksomhet og ditt rykte er avhengig av at disse systemene og tjenestene alltid er tilgjengelige. NetScout arbeider for at alle disse enhetene jobber sammen – uten å forstyrre deg.
 
Hvem bruker NetScout?
NetScout hjelper mange store ledende virksomhetsorganisasjoner. NetScout`s produkter gjør det lettere å navigere rundt i de store tekniske utfordringene, som vi står ovenfor i dag. 
 
I 2014 mottok NetScout et patent for Adaptive Service Intelligence (ASI). Dette patentet er kjernen av deres nye nGeniousONE produktlinie, som gir et innblikk i ytelse og sunnheten på servere, services, applikasjoner og nettverk. NetScout innhenter alle dine nettverksdata og oppbevarer dem på en måte, som gjør at du øyeblikkelig kan forstå, hva som skjer på tvers av alle dine applikasjoner.
 
ASI gir ikke bare muligheten for å tilby nettverks- og applikasjons Performance Management – det er også fundamentet til å bygge og utforske operasjoner innenfor både Security og System planning.
 
Les mer her>>

Kontakt

Håvard Søberg
Business Unit Manager - Network
+47 48 03 98 89