/ > Produsenter > Nutanix
Nutanix

Nutanix

Nutanix- en plattform for virtualiseringsprosjekter
 
Nutanix virtuelle dataplattform er en konvergert infrastrukturløsning som konsoliderer datanivå (server) og lagringsnivå til et eneste intergrert apparat.

Nutanix leverer en kostnadseffektiv løsning med forutsigbar skallerbarhet for selv de mest intense arbeidsmengder, for eksempel:

• Virtual Desktop Initiatives (VDI)
• Big Data
• Server Virtualization
• Disaster Recovery
• Enterprise Branch Offices

Nutanix gir partnere muligheten til å akselere og utvide sin virtualiseringsvirksomhet raskt og med høy omsetning og margin. Nutanix er et virtualisert datasenter i en boks- anbefalt av VMware, Citrix og Gartner som en god plattform for å kjøre virtualiserte applikasjoner for server- og desktopvirtualisering.

Nutanix bruker de samme designprinsippene og teknologiene som driver IT- innovatører som Google, Facebook og Amazon. Plattformen skreddersyr disse prinsippene og teknikkene for vanlige bedrifter, tjenesteleverandører og myndigheter. 
 
Med Nutanix kan du bidra til å akselere kundens virtualiseringsprosjekt som sky, VDI, krasjgjenoppretting, og big data på en rask enkel, utskalert og automatisk måte. Siden lanseringen av sin virtuelle plattform har Nutanix bevist at de er en raskt voksende IT- infrastrukturvirksomhet.

Se under for mer informasjon om de forskjellige løsningene og funksjonene.
 
 
Referanse arkitektur:
Løsninger:
Om du er interessert i å høre mer om dine vekstmuligheter som Arrow ECS partner –vennligst ta kontakt med Widar Granly, Arrow ECS på +47 90 09 00 24.
 
Besøk www.nutanix.com for å lære mer om Nutanix og mulighetene plattformen kan gi deg.
 
 
 

 Kontakt

 

Salg

Roger Støa
Business Development Manager
+47 909 56 509

Inside Sales

Emilie Engum
Inside Sales Representative
+47 928 34 323