/ > Produsenter > Palo Alto
Palo Alto

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks har siden oppstarten i 2005 skapt store omveltinger i brannmurmarkedet med sine Next Generation Firewalls (NGFW). Palo Alto Networks har med sine NGFW introdusert produkter på makedet som gir en enestående synlighet og kontroll på nettverkstrafikken. I stedet for å ta utgangspunkt i IP-adresse og port/protokoll benytter Palo Alto Networks tre unike identifikasjonsteknikker, App-ID, User-ID og Content-ID for å identifisere trafikken. All trafikk klassifiseres basert på applikasjon og bruker/brukergruppe.

Palo Alto Networks har laget innovative produkter som tillater finmasket kontroll og sikkerhet uten at dette går på bekostning av ytelse eller økt forsinkelse (latency) i nettverket. Dette oppnås gjennom multi gigabit appliancer basert på deres Single Pass Parallel Processing Architecture som sikrer ytelser på over 10Gbit/s. Dette gir virksomheten mulighet til å la brukerne få policybasert tilgang til applikasjoner over Internett på en sikker og kontrollert måte.

Hva gjør Palo Alto Networks unik?​
Palo Alto Networks 'neste generasjons brannmur inneholder tre unike teknologier som gir synlighet og kontroll over programmer, brukerne og innhold: App-IDTM, User-ID og Content-ID. Disse teknologiene er unike for Palo Alto Networks og leveres på en spesialbygd brannmurplattform som hjelper kundene med å gjenvinne synlighet og kontroll på trafikken i nettverket. I tillegg finnes et komplett sett av tradisjonelle brannmurfunksjoner som gjør det mulig å implementere Palo Alto Networks Next Generation Firewall i alle nettverksmiljøer.

App-IDTM: Den første brannmuren som bruker fire ulike mekanismer for å nøyaktig identifisere hvilke programmer som kjører på nettverket, uavhengig av port, protokoll eller SSL-kryptering. Identifisering av applikasjonen er den første oppgaven utføres av brannmuren og informasjonen blir så brukt som grunnlag for alle videre beslutninger.

User-ID: Sømløs integrasjon med bedriftens katalogtjenester som Active Directory, eDirectory, LDAP, og Citrix. Dette er unikt for Palo Alto Networks og gjør at administratorer kan se og kontrollere bruk av applikasjoner basert på individuelle brukere og grupper av brukere, i motsetning til bare IP-adresser. Brukerinformasjonen er synlig på tvers av alle funksjoner, inkludert applikasjoner og trusler, regelsett, brudd på sikkerhetsregler og rapportering.

Content-ID: En strømbasert skannmotor som benytter et ensartet signaturformat for å blokkere et bredt spekter av trusler og begrense overføring av uautoriserte filer og sensitive data. En omfattende URL database kontroller surfing. Den omfattende beskyttelsen som gjennomføres i én skanning (Single Pass Parallel Processing Architecture) er unikt for Palo Alto Networks og kombinert med applikasjonens synlighet og kontroll levert av App-ID, vil ITavdelingen raskt gjenvinne kontroll over programmer og relaterte trusler.

Spesialbygd Platform: Palo Alto Networks er spesialdesignet fra bunnen av, med opptil 40 dedikerte Cavium og FPGA prosessorer. Dette sikrer Multi-Gbps throughput, aktivert via funksjonsspesifikk prosessering for nettverk, sikkerhet, trusselbeskyttelse og administrasjon. Dette er tett integrert med Single Pass Parallell Processing Software for å maksimere ytelsen. 10Gbps hastighet sørger for jevn trafikkflyt mellom prosessenhetene mens den fysiske separasjon av kontroll og dataflyt sikrer at tilgang til managementet alltid er tilgjengelig, uansett trafikkmengde.
 
Ta kontakt for mer informasjon.
 
 
Vi kan holde alle Palo Alto Networks kurs
Kontakt vår kursavdeling på mail til kurs@arrowecs.no eller på telefon 22 02 81 00 så hjelper vi deg gjerne videre.
 
Du finner et utvalg Palo Alto Networks kurs her>>
 
For sertifisering trykk her>>
 
​​​​​​​
 

 Teamansvarlig Sikkerhet

 
Trond Mehus
Business Development Manager
+47 92 69 33 84

Salg

Kristian Skaftnes
Inside Sales
+47 9586 1239

Arrow Education

Tom-Erik Larsen
Business Development Manager Training
+47 90 09 65 45