/ > Produsenter > Supermicro

Supermicro

​Supermicro er ledende innen high performance, high efficiency server teknologi og innovation. Supermicro utvikler og leverer end-to-end grønne computingløsninger til datasenteret, cloud computing, enterprise IT, big data, high performance computing (HPC) mm. Løsninger spenner fra server, storage, blade og workstations til komplette racks, nettverksenheter, server management software og teknologi-support og services.

Fleksibilitet og pålitelighet
Supermicro tilbyr kundene en høy grad av fleksibilitet og tilpassning ved å levere, et bredt utvalg av serverkonfigurasjoner, hvor de kan velge den optimale løsning, som passer til deres computerbehov. Supermicros serversystemer, underliggende systemer og tilbehør er arkitektonisk designet til å levere et høyt nivå av pålitelighet, kvalitet og skalerbarhet. Dette gir kundene fordeler innenfor områder som compute performance, density, thermal management og energieffektivitet, hvor det er muligt for kundene å redusere total cost of ownership – TOC.

Miljømessig leadership
Som ledende innenfor energieffektiv computing er Supermicros mål å fremme implementering av arkitektur og teknologi, som kan forbedre computereffektivitet og spare opptil 6 milliarder dollar i året på verdensbasis. For mere informasjon, klikk her.  Supermicros produkter er miljøvenlige, og oppfyller eller overgår RoHS-kravene.
Bedriftens motto er: We keep IT Green ™.
 
Er du interesseret i å høre mer om Supermicro og de produkterne de tilbyr, er du velkommen til at å kontakte teamet. Du kan også lese mere om Supermicro her
 

 Salg

 
Thor Egil Stangenes
Business Unit Director
+47 982 50 917