/ > Produsenter > Tenable

Tenable

For ti år siden ble Tenable pioner på markedet for IT sårbarhetsstyring med utviklingen av Nessus®, nå verdens mest brukte IT-sårbarhetsvurderingsløsning. I lys av det økende omfanget og hyppigheten av cyberangrep, som vanligvis oppstår på grunn av mangel på grunnleggende cyberhygiene, har det aldri vært viktigere å vurdere IT-utstyr og de sårbarhetene de bringer til IT.

Tenable.io er verdens første Cyber ​​Exposure-plattform, som gir synligheten som trengs for å se hele bedriftens nettgrensesnitt og kontinuerlig overvåke det (fra IT til Cloud til IoT til OT).

Den nye digitale tidsalderen
Digital transformasjon har åpnet en helt ny verden av Cloud, DevOps, Mobility and IoT, hvor alt fra sammenheng til konferansesystemer til strømnettet er koblet til enheter og en del av det nye moderne cyberangrepet. Et angrep som kontinuerlig utvides og samler seg som en levende organisme, noe som gjør det ekstremt vanskelig å sikre.

Tenable bygger kontinuerlig på denne kompetansen og kunnskapen i vår teknologi, så når vi blir smartere blir du smartere.

 

 Kontakt

 

Salgssjef

Vidar Bakke
Sales Manager
+47 900 46 137

Inside Sales

Kristian Skaftnes
Inside Sales
+47 958 61 239