Veeam Software

Alltid på med Veeam

Veeam teamet Kontakt

Veeam og Arrow ECS

Veeam® er den innovative leverandøren av løsninger som leverer tilgjengelighet for «The Always-On Enterprise™». Kunder sparer tid, minsker risiko og reduserer kapital- og driftskostnadene dramatisk.

Pionerer innen Software-Defined Data Center

Veeam har vært elementære i det nye markedet som leverer tilgjengelighet for «The Always-On Enterprise™». Dette har de gjort ved å sørge for at organisasjoner oppnår RTPO™ (recovery time and point objectives) på mindre enn 15 minutter for alle applikasjoner og data.

Veeam Availability Suite™, som inkluderer Veeam Backup & Replication™, utnytter virtualisering, lagring og skyteknologi som gjør at det moderne datasenteret kan hjelpe organisasjoner med å spare tid, redusere risiko og minske kapital- og driftskostnader dramatisk, samtidig som de støtter dagens og fremtidige forretningsmål for Veeam-kunder.

Samarbeid med Arrow

Arrow ECS er ideelt plassert for å støtte utviklingen av din Veeam-forretning. Vi jobber tett med Veeam Software, og gir tilgang til hele utvalget av løsninger og tjenester.

Målet med vår tilnærming er å samarbeide for verdi, vekst og suksess. Du kan dra nytte av en distribusjonspartner som brenner for å investere i vår felles suksess og lønnsomhet.

  • Kontinuerlig tilgang til ledende Arrow Support Services, før- og etter- salgskompetanse og dedikerte rådgivere og innesalg
  • Tilgang til markedsrådgivning, finansiering og aktivering av partnere
  • Gi tilgang til autorisert Veeam-opplæring fra Arrow Education Services
  • Arrangement- og demonstrasjonsanlegg i verdensklasse i hele Norge
  • Tilgang til vårt automatiserte fornyelseshåndteringsverktøy og leverandørrettede spesialister som hjelper deg med og proaktivt gi tilbud for å bidra til å maksimere inntektene dine
  • Dedikert kundekontakt og forretningsutviklingsavdeling
  • Veeam, eksperter innen virtualiseringsprogramvare, kan med glede tilby et nytt program for alle tjenesteleverandørpartnere: VCP, (Veeam Cloud Program).

Ta kontakt

For å lære mer Veeam, kan du ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow