Education

Invester i kunnskap

Arrow Education nettside Kontakt

Arrow Education

Optimaliser din teknologiinvestering med prisbelønnet trening.

Opplæring er ofte den manglende lenken mellom å utnytte en løsning og virkelig realisere verdien av investeringen. Selskaper introduserer ny teknologi med hyppig frekvens, og dette fremhever bare viktigheten av økt kunnskap ytterligere. For mange partnere er opplæring en forsømt eller oversett mulighet, og dermed kan sluttbrukere bli drevet mot å kontakte alternative kilder for utdanningen de søker.

Som en av de 20 største globale IT-kursleverandørene, gjør Arrow det lett å selge og levere kurstjenester. Kursholderne deler sin ekspertkunnskap og forteller om virkelige opplevelser til deltagere. Vi har kurstjenester for å matche nesten alle løsninger du kan levere, og hvis porteføljen ikke tilbyr det du leter etter, trekker vi på vårt brede nettverk av partnere for å få det til å skje. Alle våre kurs er nøye utviklet og blir kontinuerlig oppdatert. Gjennom en rekke leveringsmetoder gir vi formelle og uformelle læringsmuligheter, samt muligheten til å dele erfaring:

  • Instruktørledet: Våre kurs er tilgjengelig i våre lokaler på Helsfyr, med over 100 ulike programmer å velge mellom.
  • Instruktørledet online: Vårt interaktive nettbaserte alternativ gjør det mulig for deltagere å fullt ut oppleve et kurs, uavhengig av sted.
  • Virtuelt kurs i eget tempo: Få kurset til å passe inn i din kalender - både jobb og privat. Med fleksible kurs kan du lære i ditt tempo og når det passer deg best.
  • Skreddersydd: Vi kan tilpasse våre tjenester til dine eksakte behov.

 

Utleie av lokaler

Arrow ECS tilbyr utleie av kurslokaler med bevertning sentralt på Helsfyr i Oslo. Vi har flotte og nye kurslokaler og alle rom er utstyrt med PCer, whiteboard, internett og projektor. Vi har også konferanserom for opptil 50 personer.

Booking

Ring på telefon 22 02 81 00 eller send en mail til kurs.ecs.no@arrow.com og opplys om instruktørnavn, e-mailadresse, dato og tidspunkt.

Av hensyn til bevertning må vi vite antall deltagere senest 4 dager innen kurset avholdes.

Fasiliter og øvrige vilkår.

PCene er forhåndsinstallert på sisteversjoner. Kursholder står selv for installering av ytterligere Software. Arrow ECS gjør oppmerksom på at kursholder har det fulle ansvar for gyldig lisensiering av Software som installeres.

 

Åpningstid

Åpningstid for Arrow ECS er fra kl. 08:00 til 16.00
Kurs kan avholdes mellom kl. 08:30 til 17.00
 

Pris per kurs- og konferanserom

 

Avbestilling

Avbestilling må skje senest to uker før kursstart. Ved senere avbestilling faktureres hele leiebeløpet.
 

Øvrig

Leier påtar seg det fulle ansvar for kursgjennomføringen.
Alle priser er ekskl. moms.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow