Support

Slapp av, Arrow har allerede tenkt på det

Kontakt Se video

Arrow Support Services

Støtt kundene dine, styrk virksomheten din

For å bidra til å gjøre det enklere for våre partnere å tilpasse sin rolle som forhandler, har Arrow ECS etablert en global serviceorganisasjon av ypperste klasse. Som en følge av dette kan vi nå tilby en portefølje av supporttjenester som videreselges utelukkende via våre partnere. Hensikten er ikke å konkurrere med produsentenes tjenester, men snarere å komplettere og forbedre dem slik at våre partnere kan tilby bedre service for sine sluttkunder.

Arrow ECS tilbyr et omfattende utvalg av tjenester levert fra vår state-of-the-art Global Support Centre i Newmarket, UK. Våre tjenester utføres av profesjonelle ingeniører, utdannet og sertifisert etter de høyeste standarder og i henhold til leverandørenes krav og akkrediteringssystemer

Ved å benytte våre tjenester kan våre partnere levere komplette tjenester av ypperste klasse til sine kunder, uten å måtte gjøre investeringer i personell, utdanning, lokaler, reservedelslager, m.m. Enten din interesse ligger rundt teknisk support, rådgivning og installasjon, sikkerhetstesting og revisjon eller outsourcing og skytjenester, kan vår omfattende Professional Services portefølje ta deg et skritt nærmere å tilby dine kunder en komplett løsning, samtidig som du øker din omsetning.

  • Tilby dine kunder et bredt spekter av tjenester uten å vanne ut din egen kjernekompetanse
  • Bruk våre tjenester til å fylle hull i din egen portefølje
  • Lever totalløsninger til dine kunder
  • Sikkerhet om at alle tjenester utføres av fullt sertifiserte spesialister
  • Tilby uavhengige og upartiske tjenester levert av en ISO27001-sertifisert organisasjon
  • Tilleggsinntekter og margin i tillegg til det rene produktsalget, mange av dem årlig tilbakevendende

For å lære mer om våre support-tjenester, ta kontakt med oss. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker din informasjon i henhold til vår personvernserklæring.

Bli kjent med Arrow